rose untuk semua

untuk semua.
maaf ya! rasa lama ja aku dah tak update blog. bukan malas, tambah skali merajuk hati. ni suma angkara idea aku yang makin buntu dan agak tak bernas sejak dua menjak ni. *padahal takda org baca pun blog nie =p* aku takesah lah janji rock *YEYEH

-----------------------------------------------------------------------------------------
pengalaman masa lalu adalah guru TERbaik untuk kita
-----------------------------------------------------------------------------------------


agak sibuk jugak skang ni *buat trok sket*.
dengan kepapaan wifi yang berleluasa kat kawasan aku ni yg menyebabkan aku dh agak lama tak beronline *padahal ntbook pun tada =p* tapi hidup baru, dunia baru, cara hidup baru memang buat aku suka. wlaupun mula2 mcm susah skit kan. yalah mana nak sama dgn tanah ngeri sendiri ya dak? *tnh sma ja kot -.-"






p/s: idea terputus pulak. be continue =p


0 puasan:

Post a Comment